22-08-07

woensdag 22 augustus - Lachen ...

Hij doet me lachen. Glimlachen, schaterlachen, lichtjes lachen, rollebollen-lachen. Is dat de essentie, dat iemand je doet lachen, ook al is hij ver weg? Ik vraag het me af. Hij is schitterend, in zijn commentaren, zijn manier van denken, zijn kronkels en zijn. En hij laat me niet los. Even een correctie bij de commentaar van Rapha, lieve meneer Rapha, you’re worthy,  maar begrijp me niet verkeerd. Hij sms’t mij, en niet andersom. Ik antwoord, ja dat wel, maar hij is degene die steeds opnieuw begint. Elke dag opnieuw. En hij maakt me gewoon aan het lachen, zelfs wanneer ik hypernerveus ben, de muren oploop, mijn hoofd bijna vergeet, dan nog, laat hij datgene verschijnen wat er zo belangrijk is, een oprechte, diepe, vanuit het binnenste komende glimlach. En ik heb het nodig, die lachjes, want het was me weer het dagje. A normal day at the job, denk ik dan maar, maar dat is het niet. Rennen, briesen, iedereen die op me lijkt te leunen, letterlijk. Driftbuien, terecht, adrenaline en stress. En interessante ontmoetingen, met speciale mensen, god zij dank is dat er ook nog bij. Een rare man was het, wel oprecht, en als ik hem mag geloven struck by lightning, toen hij me zag. Maar weer een typisch moi-mannetje, tikkeltje arrogant, weer diezelfde uitleg, enkel façade, bijzonder goed in wat hij doet, een autoriteit, en ik heb het aan de lijve mogen ondervinden, en een bijzonder goede social talker. Maar ik ben niet meer te vangen, voor één gat, en laat me de praatjes die hij mijn oor influistert, aan me voorbijgaan, de massage die hij me geeft, wel bevallen. En ondertussen, denk ik enkel aan die andere, die ver weg van me is, maar me steeds terug vangt, door één of ander lief, leuk of grappig berichtje te sturen. Hij denkt aan me, en ik aan hem …

23:18 Gepost door A girl in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

OK, da's dan duidelijk...hold your horses :-)

Gepost door: Rapha | 23-08-07

yep, das duidelijk

Gepost door: watje | 23-08-07

lijkt mijn D. wel, waarover je spreekt. haha

Gepost door: C. | 23-08-07

Jaä meisje, met jou baratin en met wat ik tussen de regels kan lezen zal een lieve jongen type 'alleen' je niet zo gauw durven benaderen. Porbeer jij eens een uitval in die richting. Je zal in alle geval in de watten gelegd worden zonder je te moeten ergeren over typetjes gedrag en discours.
Arme Rapha, kop op jongen, er zijn er nog veel vogeltjes in de lucht.
Gegroet
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 23-08-07

Och heer de Montségur, maak je geen zorgen, ik heb mijn geluk al een tijdje gevonden... Ik probeer hier gewoon wat extra bij te lren over het vrouwelijk brein. Verdomd ingewikkeld allemaal ;-)

Gepost door: Rapha | 23-08-07

Silentium triplex vanuit Antwerpen. Niet simpel inderdaad. Op het ogenblik dat je denkt begrepen te hebben hoe een vrouw functioneert, dan gebeurt er weer iets dat helemaal niet strookt met de theorie en wordt de hele opgebouwde wetenschap onderuit gehaald.
Deze hier lijkt mij een zeer taaie tante, jij kan er duidelijk van meespreken. Ik had het al eerder begrepen en net daarom intrigeert ze me. Jou ook waarschijnlijk.
Zoek verder, ik blijf ook bezig
Tot binnenkort
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 24-08-07

De commentaren zijn gesloten.